Setkání se sv. Valentýnem
Anotace: není to přímo můj styl psaní, ale nějak se to vyvinulo :-)
Setkání se sv. Valentýnem
Pod pouliční lampou
Potkal jsem Valentýna
Jak močil tam na rohu
Měl v sobě už pár piv
A chraplavě se smál
Když zpíval si oplzlou písničku
Škodolibě na mě mrkl
A popřál mi hezkého Valentýna
Tak kopl jsem ho gládou
Až padl do kolen
A hlasitě zaklel
Popřál jsem mu hezký večer
A kopl ho do ledvin
Ten parchant se ohradil
Co jsem to za idiota
Že mlátím zrovna jeho
V jeho den
Kdy všichni se mají milovat
Tak vyprávěl jsem mu
Zatímco jsem do něj kopal dál
Že jsem v tento den sám
A že mu na jeho svátek seru
Protože je to kretén
Vysvětlil jsem mu
Mezi kopanci
A jeho nadávkami
Že jsem Evropan
A americký svátek mě nezajímá
On poslal mě do prdele
A já jeho do bezvědomí
A přidal další kopanec
Tak zacházíme s nezvanými hosty u nás
Pošeptal jsem mu ještě do ucha
Pak už nečekal jsem
Až dorazí policie
A pokračoval dál vlastní cestou
Do hospody na pivo
Bez lásky
A bez slitování
S kretény co střílejí šípy do lidských srdcí
Komentáře (1)
Komentujících (1)