jenže mi přijde že žádný ,,skynhed,, si ani neuvedomuje že by dneska skoncil v plynové komoře.Nechapu je.nerikam ze jsem naka zastankyne ,,romu,, ale mesouhlasim snima.
29.01.2006 02:13:00 | RRysovka
Samozřejmě, že člověk který válku prožil, by to dokázl mnohem lépe a citlivěj popsat. Jenže Já jsem ji bohudík neprožil a tak si můžu jen představovat jaké to je. A pokud jde o tu pálku, tak to nedávám dohromady s válkou, ale je to její neásledek (skinheadi(neonacisté) mají ve znaku bejsbolovou pálku).
26.01.2006 23:31:00 | Žiťa
Samozřejmě, že člověk který válku prožil, by to dokázl mnohem lépe a citlivěj popsat. Jenže Já jsem ji bohudík neprožil a tak si můžu jen představovat jaké to je. A pokud jde o tu pálku, tak to nedávám dohromady s válkou, ale je to její neásledek (skinheadi(neonacisté) mají ve znaku bejsbolovou pálku).
26.01.2006 23:29:00 | Žiťa