Úsměv, prosím
Výrobna úsměvů
je vskutku úsměvný podnik,
úsměv je obyčejně zadarmo,
ale někdo má tvář neměnnou
jako skalní masiv,
a ať se usmívá sebevíc
s jeho tváří to nehne,
a za otisk rtů
se vše může vylepšit
k radostnějším zítřkům
k prozářenější tváři
a hlavně bez mračení
...obdarujte úsměvem své přátele...
tak pozor,
úsměv, prosím
úsměv to musí být zasloužený
Přečteno 341x
Tipy 24
Poslední tipující: jitka.svobodova, Helena Lovecká, Danga, malá slečna, Jiná, Mbonita, teniska, CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)