Má vlast
Anotace: složeno při skladbě Vltava od B. Smetany
Sbírka:
Všední dny II
Demoralizuje nás chlast
ničí vláda,korupce
to je naše vlast
zastřelej tu i knihkupce
Kdo dneská má prachy
má právo
nezažije krachy
ty hloupá krávo
demokracie,svoboda
to jen naoko
hnedle vás někdo pobodá
každý tady klesnul hluboko...
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)