Již mnoho let
co noc a den
směju se a pláču
na tuto zem.
Chtěla bych plout
tam i zpět.
Chtěla bych plout ke slunci
prohlížet si svět.
Chtěla bych plout k měsíci
chtěla bych plout ke hvězdám
peřinu s červánků si udělám.
S oblohy je vidno snad
a věřím tomu taky.
Že lidé jsou jako mraky.
Ať už cizí nebo drazí
nikdy nevíš kdy se srazí.