Tygři se splašili
Tygři se splašili
a prchli
z obrazu
hranice padly
v odrazu
rozbitého skla
porcelánové hodiny
rozsypaly se mi
jak sny
dotikaly
v kuchyni
do tmy
labut´
máchla křídlem
krvavý šrám
na tváři mám
písaři
zapiš to mojí
rudou tuší
ať čtou ti hluší
co neslyšeli
velký třesk
jak bouchly dvířka
kredence
když nemůžeš spát
zkus spočítat
kolik mám rukou
a kolik zbraní
a jestli zraní
ale no tak
snad by ses nebál
vycpaných tygrů z kolotoče!
Přečteno 326x
Tipy 29
Poslední tipující: Špáďa, Actafool, korncaffe, Danger, enigman, Anjesis, Radek.oslov.Šafárik, V.N.Losinský, TetaKazi, ZILA78, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)