Jistota
Slunce už zachází a mě pomalu dochází,
že můj život dává větší a větší smysl.
Tvá láska mne každým dnem doprovází
a zatěžuje více mojí mysl.
Nechci se tohoto pocitu zbavit,
nikdy. Chci ho prožívat do sklonku života.
S tebou být a naplno žít, pořád se bavit.
Nechci se už trápit, jsi moje jistota.
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Danga
Komentáře (0)