Anotace: ...
mít prosvětlené srdce a osvícenou duši
tak to jsou dary a pokud dobře tuším
ten kdo o nich píše tak je vlastní
já odhalila skrýše v básních
17.02.2011 20:54:00 | Elisha
v paprsku hřejivé teplíčko
v srdci mě hladí celičkou
od duše po tvář kreslí snář
pro všechny z nás
sluneční rentgen
působí blahodárně ST
17.02.2011 11:24:00 | Tanzania
Jsem z ní úplně vedle...Jurajku touto básní jsi mne pohladil na dušičce!Krása!!!:)))
16.02.2011 12:31:00 | střelkyně1
Ty svetlo svetlé,
aha!, veď v mojom srdci skrýšu Ty mávaš.
je fajn že zase něco napsals:)) Pěkné!!!
16.02.2011 12:13:00 | xoxoxo