Nebe pláče
Nebe pláče,
nutí ho snad k tomu strach?
Ty slzy studí, jak stékají na líce,
a stesk je náhle horší,
nežli nekrutější vrah.
Nebe pláče,
ale čeho se tak obává?
Tolik otázek, tolik odpovědí,
jen ty krystalky soli svoje vědí ..
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Danga, CULIKATÁ
Komentáře (0)