Zastavit tak čas
Zastavit tak čas a mít jej ve své moci,
kolem temnota, svítání v nedohlednu,
tiše se modlit, ať tomu všemu nepodlehnu.
Své srdce všanc Ti dát,
pak pod rouškou noci na ortel vyčkávat.
Zastavit tak čas a navždy žít tou vteřinou,
kdy naše těla splynou v duši jedinou.
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)