Snění v bezmoci
Iluze se rozplývají
nad šálkem vroucího čaje
Ztraceno v jinotaji
na okraji ráje
Na víčka usedá měsíční prach
myšlenky ucpaly přívod emocí
Zbyla jen samota, věrný to strach
snění v bezmoci
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Raziel PsyDearth Characith, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)