Hory
Anotace: ...a moje chlípnost
Lyže, snowboard, helma, bunda
Je to tady samá kunda
Pevné zadky, štíhlá těla
Každá z nich by šukat měla
Fronta k vleku dost mě baví
Ladné ženy pyj mi staví
Čím to, že jsou všechny krásné
Širší v hrudi, užší v pase
Odpověď je pouze jedna
Nemusím být ani vědma
Horský vzduch mi zastřel smysly
Především ten mezi třísly
Co já ale dělat budu?
To mám pořád sušit hubu?
Vůně sexu už mě láká
Pozvu jednu na panáka
Ta má chlapa, to je v háji
Drží si ji jak ve stáji
Ta zas slečny preferuje
Okatě to předhazuje
To snad ani není možné
zase budu bez soulože
Touhu svoji musím rdousit
Radši budu oblouk brousit
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Raziel PsyDearth Characith
Komentáře (3)
Komentujících (3)