Klínem klín
Opět dnes vytloukám klín klínem
zas z vína spravit se chci vínem
pro vinu novou starou vinu zapomněl jsem
vzpomněl jsem a zapomněl kdo jsem a kdo nejsem
Proč každá láska nese v sobě pád
proč každá sytost rodí krutý hlad
a každé setkání už křičí samotou
jak duch co tiše pláče nad hmotou.
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, hašlerka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova, labuť, Sweet KiWi
Komentáře (2)
Komentujících (2)