dekuju za pozitivni hodnoceni i za rady, ktere si vezmu k srdci:)
19.02.2011 11:33:00 | caecus servator
Hele, máš dobrej rytmus, jde to dobře po sobě.
Zkus to ještě takhle a zkus náročnější kus. Najdi si téma. Vím, že téma já je to první, které se nabízí. Rýmuješ taky dobře, tak směle do toho. :-)
16.02.2011 19:11:00 | hatlapatla