Jeden běží..křičí
druhej leží..čumí
třetí se jen v koutě krčí
dohromady nic neumí.
Čtvrtej skáče..křepčí
pátej zpívá..tančí
šestej to chce lepší..hezčí
sotva začal..končí.
Sedmej žije..přežívá
osmej střílí..brečí
devátej umírá
a to vlastně nevadí
pro desátého nic nezbývá
ono to tak stačí..