z kamenů touhy
a ptačích křídel
vystavím ti dům
kdo to kdy slyšel
věřit zázrakům
byť na okamžik pouhý ...
**-... a přece se občas dějí / v pohádkách ..
26.02.2011 19:07:00 | HarryHH
špitls´mi do klína
a tahle představa mě nyní mučí
dost často se mnou prolínáš
ve snu mne bereš do náručí
a mnohdy stačí vteřina
/ tělu holt prostě neporučíš.../
18.02.2011 16:04:00 | šuměnka
nejspíš nevím oč tu běží
tak nešpitl jsem do klína
připoután k té šikmé věži
kde tajemství tvé začíná
nejspíš nevím oč tu běží
když zmatený jazýček vah
láká lvici, ať jej střeží
že matový se blíží tah
nespíš nevím oč tu běží
duše tetelí se chladem
u mořských vln na rohoži
pod duhou a z písku hradem
***
J.
17.02.2011 21:50:00 | j.c.