Anděl Temnot
Jsem anděl temnot
pověz mi pár anekdot
když mě rozesměješ
vyhraješ...
Jsem Tvá budoucnost,
minulost a zároveň přítomnost
jak mi na rtech vyloudit úsměv?
přemýšlej jestli pomůže vtip či zpěv
Můžu Tě během mžiku
připravit o hromadu krásných okamžiků
Ty ani nemrkneš
rázem umlkneš
říkám Ti znova
zvaž slova
nebo staneš se figurkou,
v šachách jakmile mávnu rukou
teď zvol si tah
uvidíme kdo pro koho je vrah
a jak rád máš život svůj
tak do mé mysli vpluj
Ať víš jak mě dostat
však věc velice prostá
Ukaž co v Tobě je
ukaž kdo tedy vyhraje....
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Lioness, Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)