Dar
Anotace: Jen s pokorou můžeme děkovat...
Sbírka:
A voda živá
Do roztrhané krajiny vložil jsem tvé srdce,
aby jsi se naučil milovat.
Do hvězd co odráží se v hladinách
jsem dal tvé oči,
aby zářily na věky láskou.
Do kapky vody jsem vložil tvou duši,
aby navždy zpívala o daru života.
Přečteno 286x
Tipy 12
Poslední tipující: Pevya, Danga, CULIKATÁ, Paulín, Bolder, Gabrielle, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)