Na kávu
Chtěl bych Vás pozvat na kávu.
Chtěl bych Vás pozvat na kávu
já nesypu však sladká slova z rukávu.
To raděj do očí se jen mlčky dívám.
Svou duši, svou duši ale neukrývám
před zvídavou tou otázkou.
Jak dojít ve dvou za láskou.
Tak chtěl bych Vás pozvat na kávu.
Přečteno 320x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Judita, poustevník Jirka, Sladkalu, Kars, CULIKATÁ, labuť, danav, hypertenze, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)