SMSky pro týdenní vztah
Anotace: doufám, že nikdo nic takového neplánuje..
PONDĚLÍ:
Miluji tě, miláčku,
jako rajskou omáčku.
ÚTERÝ:
Miluji tě moc,
jako hvězdy noc.
STŘEDA:
Miluji tě vřele,
jako kráva tele.
ČTVRTEK:
Miluji tě, krasavče,
jako kosák padavče.
PÁTEK:
Miluji tě velmi,
jako pytlák šelmy.
SOBOTA:
Miluji tě, zlatíčo,
jako kvočna vajíčko.
NEDĚLE:
Nemiluji tě vůbec,
protože jsi blbec.
ODPOVĚĎ NA SMS, VE KTERÉ VÁS PROSÍ O VAŠE SRDCE:
Srdce ti nedám ani půl,
a to jen proto, že jsi vůl.
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Vampyrella, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)