Uzdravte ji!
Anotace: uzdrav se .. prosím
Prosím s rouškou bolesti,
co slzy kvapem utírá,
prosím city, neřesti,
prosím i naděj co umírá-
uzdravte ji, kdokoliv,
ať s ní být dál můžu živ.
...
Oči oteklé z nichž tolik záře
uniká teď do polštáře,
za nocí dlouhých - horečných
taješ jako pouhý sníh.
Rty vyprahlé jak pouštní studna
v níž není vody ani u dna,
horečka ti zmítá hlavou,
trápí mě i tebe samou,
lékaři, ach šarlatáni,
léku neznaj, není k mání.
...
Nemoc tíží moje srdce-
není to láska,není to žal,
to jen strach ho upoutal.
Uzdravte ji - prosím dál!
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Desir-ka, CULIKATÁ
Komentáře (0)