Ovečka
Chodíš sem a tam
stále kroužíš
vidíš, kudy jdeš
přesto bloudíš
už ani nevíš
zda miluješ a toužíš.
Jako tupá ovce
mozek bolí
čekáš na lovce
na kulku svojí.
Bojíš se umřít
žít se ti nechce
zkus začít znova
vždyť to jde lehce
otoč se zpátky
čeká tě lekce.
Jako tupá ovce
mozek bolí
čekáš na lovce
na kulku svojí.
Vidíš to jinak
sundal jsi brejle
vzplálo světlo v Tobě
prejže to nejde
hlavně se neboj
ono to přejde...
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, Sladkalu, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)