Ultrasonická ...
Anotace: **-... procházka ...
.
Jsou lidé a pak Mágové
– páni obrazů a vjemů
tetiva smyslů
k prasknutí napjatá ...
v rezonanci tisíců tónů
ultrazvuk snímá
špínu chorálem světla
a ve tmě zaniká
aby připlul v naději semknutý ...
*
.
----------------------------------------------
*
Comment 8.2.2011 12:54
.
.
Přečteno 393x
Tipy 18
Poslední tipující: Špáďa, šuměnka, Dota Slunská, Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, isisleo, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)