Zašpuntovat všechny splíny
Anotace: Každý tenhle špunt má a rád se ho zbaví..
Linerární tahy
Okolo tuny hořké čokolády
V rekvizitách klíčí změny
Objímat ranní rosu
Zašpuntovat všechny splíny
Luštit vypsané osmisměrky
Ztrácet se všemi směry
Stoupat,klesat a přešívat bubliny
Mít Lomo nástěnku a občas nevnímat
Vyčerpané barvy co dostanou injekci
Občasná rez na slunci
Páska v magnetofonu končí
Zmačknout delete a zkumavku štěstí
Vlasy co po heřmánku voní
Zaseknout se na cizím inzerátu
Mít vanilkový sraz
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)