Letní semest začal
Anotace: nadpis napoví, a navíc o lidičkách, co mi chyběli
Sbírka:
Moje básničky
http://youtu.be/6o_q-LOl59M
Letní semest konečně začal,
někdo se tady už dočkal.
A kdopak to asi byl,
jeden člověk co hrad ještě nedobyl.
A to přece já Nikolka,
která není červená karkulka.
Začaly nové předměty,
občas je čas i na přemety.
Máme hodně rýsování,
všechny předměty u mě mají dané časování.
Něco mám ráno a něco odpoledne či ve večerních hodinách,
vše je v nás i v naších podporujících rodinách.
Konečně zase vidím své holčiny,
kamarádské a sluníčkové dívčiny.
Chyběly mi o prázdninách a volnu,
teď si vedle nich zase v hodinách sednu.
Mám je strašně ráda a ony to ví,
a nikomu cizímu o našem krásném přátelství nepoví.
Komentáře (0)