Nový příběh
Anotace: Škoda, že už ho nikdy neuvidím....
V mém srdci rozžehl jsi dávno vyhaslý oheň,
svými rty jsi mé ruce spoutal.
Nedovol by někdo onen plamen,
na věky věků uťal.
Ať rozhoří se srdce Tvé i mé,
a už se nikdy nerozloučí.
Ať nový příběh začne se psát,
v němž jedním tělem můžem se stát..
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ
Komentáře (0)