Pocity
Anotace: báseň o tom, že člověk by si neměl pouze zoufat,ale snažit se nevzdát to a přitom doufat..
Pocity
Jsem šťastná,
když můžu být s Tebou,
když jsem sama sebou,
když jsem v okruhu rodiny
při příjemném hovoru
trvajícím hodiny
Naopak smutná,
když jsem sama,
nemám vedle sebe Tebe,
rodinu a to je potom drama
Když se mi pak ani
v práci nedaří,
tak si začnu zoufat,
však vím,
že musím doufat
Hodit flintu do žita,
to je snadná věc,
však nejsem zbabělec
a neuteču přec
Komentáře (1)
Komentujících (1)