Cirkus Cirkus Festival
Anotace: ...včerejší krásně prožitý večer s Rodinou /Hagibor/...
Děti v hledišti netrpělivě čekají
co přijde,čeho se dnes dočkají
ptají se rodičů a právě začínají
z různých Zemí se tu představují.
Nejvíce děti tleskají,když
papoušci nad hlavami lítají
vystoupení s koněm je pobaví
i opice dobrou show dělají
drezúra lvů co hrůzu nahánějí.
Klaun ten nesmí chybět zajisté
různí akrobati i pružní artisté
kouzelnické duo z Ruska/to smekám/
Brazilské Finále vyraží všem dech
železná koule a hřmot motorek.
Velký Aplaus celou Show provází
Lidé plni dojmů domů odchází...
KW
Přečteno 394x
Tipy 12
Poslední tipující: brooklyn, casla, ZILA78, hašlerka, CULIKATÁ, Petbab, vodnař
Komentáře (3)
Komentujících (3)