Dospělácká zralost
Anotace: ...je velice individuální věcí...
Za koutkem vlahých úst
v mezeře spravedlivé moudrosti
začíná z prvního patra růst
zub dospělácké zralosti....
Zralost se těžko posuzuje
určitě po fyzické stránce
někdo do ní lehko vpluje
pádluje si v bludné studánce....
Někdo je duševně zralý
až v pokročilejším věku
prognózy nikdy nelhaly
a to se neutají bez převleku....
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: Morsia, hašlerka, Judita, Helena Lovecká, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Jiná, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)