Bol
Anotace: ..je to velký srdcebol, když zjistíte pravdu..
Je to dar
když jí pohladíš
sebe ukážeš
Jen jediná chvíle
někdy,
možná později
mluvím o síle
tehdy
když ztratila naději
..Jediná kapka deště
v obrovské bouři
nezmůže nic,
přesto se bouří
..Jediné zrnko písku
u moře, na pláži
pláče, v srdci třísku
a nezmůže nic..
..když vítr zafouká.
Přečteno 378x
Tipy 29
Poslední tipující: gallatea, A. V. Nýmand, Findë, ilona, Zorenka Ježková, James Libustka, jedam, Niky88, Špáďa, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)