Hadam se s odrazem v zrcadle..tim padem da se ric i se zrcadlem :) moc dekuju za tip a ritim se precist si tva dilka :)
19.02.2011 17:43:00 | Dennisha
Je to fakt, máš na to ! A jestli se strefím...
Ve tvém dialogu je tvým oponentem zrcadlo,
s ním se hádáš ?
Mě se to líbí, asi to není básnění...i když, podívej se na mou báseň z mých začátků -Probuzení -...
Tak trochu podobný styl je i tvoje dílko...u mě máš ST, za nápad a zpracování...
19.02.2011 16:05:00 | Sladkalu
Basneni to bohuzel neni...ale snad se mi casem povede- basne mi nikdy nesly :) ale dekuju :)
19.02.2011 10:31:00 | Dennisha
Děvče. Tryská to z tebe. Ale je to básnění?
Není to jen generační vzpurný výkřik? Řekl bych, že je.
Zkus veršovat. Máš asi na to. Jinak bys tu nebyla. :-)
18.02.2011 21:12:00 | hatlapatla