Anotace: Napadla mě jen tak v polospánku. Je podle mě jen taková menší rýmovačka, ale proč ji sem nedát. (hodila by se na téma Sebevražda u Tématu týdne na blogu.cz, jen uzávěrku jsem prošvihla.)
? to znamená líbilo nebo ne?:-))(vzhledem k supertipu asi ano, jen by mě zajímal význam toho vykřičníku;)
19.02.2011 20:23:00 | Dragita