Tíha
Stále se mi vrací
jedna noční můra
jen mě náleží
a pomalu umírá mi
víra
že se někdy zmátořím
že život zase
podle mého poběží
místo toho však
nezměrná tíha
mi na prsou leží
...
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)