dívka co hraje tenis
kritici zkušeně hodnotí
ta dívka
co hraje tenis
kterej mě skoro nezajímá
je prej dobrá
a možná jí to vydrží
nikomu to nevydrží
skončí jak ty před ní
v zapomění
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)