Nevím
Anotace: Ptala jsem se plno lidí, o čem mám napsat básničku a jelikož mi většinou řekli: „Nevím“ , tak jsem jim vyhověla.. =)
Je tolik různých otázek..
Odpověď na ně lovím.
Jak se cítí provázek?
Vážně nevím.. NEVÍM!
Co je vlastně v Černé díře?
Z čeho se skládá hmota?
Proč pes všechno možné líže?
A jak vznikla nota?
Nevím to.. Fakt se moc ptáš.
Chceš vědět odpověď hned?
Jestli jo pusť počítač-
-poví ti to Internet.
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)