Tar..
Anotace: .. kaukazský nástroj http://www.youtube.com/watch?v=X3E3i2splCc
Driapem sa od Mare Imbrium na Kaukaz
už asi stýkrát
tak ako vrabec vie, nohami naraz
skáčem, chtiac vytriasť
spod pazúch vesmírnu tmu do priepastí
kaukazských strží
nemám dosť tuláctva strastí a slastí
nič ma nezdrží
vyliezť na kaukazské vrcholy Luny
s výhľadom k Zemi
kto už dnes počúva tar mnohostrunný?
znie - ako je mi
Přečteno 333x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, spare, la loba, šuměnka, PIPSQUEAK, Sweet KiWi, Kars, labuť, hatlapatla
Komentáře (3)
Komentujících (3)