Žiaduce pery
Anotace: ... iskrivé víno je nevinné...
Tenučké číre sklo
medzi prstami
hraničný priestor
iskrivých vín
kým nedotknú sa bozkom
žiaducich pier
pri tichých tónoch klavíra
v sprievode huslí
neistí v pohľadoch
s túžbou v mysli
motýliou jemnosťou
dotknúť sa tváre
bozkom žiaducich pier
záchvev rias
srdce zvonom na veži
pohľad hĺbky vodopádu
už ani víno neustráži
dva nesmelé
v nežnom objatí
pred prvým bozkom
žiaducich pier.
Přečteno 375x
Tipy 47
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Stoneman, jedam, James Libustka, ilona, cevert, Danger, Tamara, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)