Mám svůj ostrov Mann,
na který se občas ztrácím.
Ze změti délek, šířek a poledníků
dalšího snícího ostrovana na dálku zdravím.
Vane mi tu svěží, slaný vítr,
přicházející z jižní hvězdy,
házím do vln vzkaz,
snad najde spřízněné břehy. :O)
19.12.2013 21:36:41 | Tichá meluzína
Vysněné světy... každý má ten svůj, do kterého nikoho nepouští... Tvá báseň mne zaujala.
19.02.2011 21:39:00 | labuť