totál down
Když spadneš na zem
a křídla shoří
příjde ten dojem
že se svět boří.
Pak příjdeš na to
že dojem to není
de facto vzato
všechno se změní
Pak někdo příjde
a hodí ti lano
a tobě dojde
jo-to je ono!
To lano vemu
smyčku si udělám
chtělo to změnu
tím nic nepodělám!
Teď už jen Prosím Tě- stromečku drž!
celej můj život je velká lež!
Stromeček vydržel-lano to jistí
však on to po čase přec někdo zjistí......
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Any 4
Komentáře (1)
Komentujících (1)