Likvidace
Anotace: ...................
Navlékám na sebe
zářivou zbroj
kolty mám nízko u pasu
vím, co mě čeká
je to můj úkol
budu likvidovat princezny
zachraňovat draky
ano, někdy je to potřeba
změnit normální koloběh
co známe z pohádek
tohle je dvacáté první století
kdy se lidé opět zbláznili
nechci se stát členem fanklubu
růžových ovcí…bééé
to si raději prostřelím hlavu
není nad to si vyčistit hlavu
od zbytečných starostí
kdo, co má na sobě
život je stereotypní
pořád mě někdo chce zabít
ten gang růžových princezen
ale já stále umírám
stále se ozbrojuji ještě lépe
pořád taková nuda
kdy se pereme jak děti
v mateřské školce
jdu si připravit
hračky na zítra
budu je potřebovat…
Přečteno 347x
Tipy 16
Poslední tipující: Lenullinka, enigman, Veverushka, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, Anjesis, katkabloom, blue, Elesari Zareth Dënean, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)