Anotace: Když jsem čekala a zírala na lino...
Hm, mně se líbí i forma i myšlenka. Děkuji za komentář. Musím přiznat, že taky občas koukám na lino, do stropu, do zdi a napadají mě filozofické úvahy o životě. Ona je to možná ta banální jednoduchost v pár linkách na linu, bílé omítce zdi nebo rovným stropu, co člověku dá protor pro hlubší úvahy.
17.06.2006 17:01:00 | Epona
No zkusil jsem si to přečíst asi třikrát a myšlenku jsem tam opravdu našel, ale ta forma se mi nelíbí...
26.01.2006 22:13:00 | Manik
Tahle báseň má myšlenyku, ze to, že ji někdo nepochopil, já nemůžu
26.01.2006 21:48:00 | Odváté zrnko popela
I veskrze náhodně poskládaná slova tvořící báseň by měla mít určitou myšlenku.
26.01.2006 18:40:00 | semiramis