Sebevražedné pokusy...
Anotace: Smrt je někdy jediné možné řešení...
Sebevražedné pokusy
Bota botu mine
a má láska hyne.
Pod vodou.
Je to snad náhodou?
Matka se mnou třese,
kolik toho ta, se mnou ještě snese?
Jedno skoro udušení plynem.
Myslila jsem, že spolu zhynem.
Ty a já...
Dva pokusy o podřezání žíly.
Je fakt, chce to trochu píle a síly.
Nesčetně krát předávkování prášky.
To pak byly srážky...
S doktory...
Prý, že to přebolí...
Houby, kecy v kleci a velké kulové.
Šance na vydařenou sebevrařdu nulové...
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)