Fuck... fuck... fuck...
Světem se ploužím
a vzdoru jsem plný.
Tak uhni z cesty frajere
a nedělej vlny.
Tohle nesnáším
tamto nemám rád.
Že někdy podřídím se
o tom nechte si zdát.
Fuckuju na obloze slunce
fuckuju tři žáby v tůňce.
Fuckuju od života druhou šanci
fuckuju holku když vyzve mě k tanci.
Fuckuju Donalda Mekáče
fuckuju v rohlíku párek.
Fuckuju svatýho Valentýna
fuckuju od tebe dárek.
Fuckuju ve stoje a vleže
fuckuju v noci i za dne.
Fuckuju v autobusu dědu
když z místa mě zvedne.
Fuck... fuck... fuck...
opakuju znova a znova.
Fuckovat prostě nepřestanu
i když neznaje význam toho slova...
Přečteno 642x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, mirecek, DigBallz, Stan Danthess, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, CoT, Jozef Bojanovský, Eru Alonnar, tato22, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)