TV
Anotace: Furt na TV hleděl, a čas rychle běžel...
Nejdřív jenom seděl,
pak dokonce i ležel,
když na TV hleděl,
a čas rychle běžel.
Když sledoval Brusel,
vypla TV - podraz?
Udělal co musel,
zahlídl svůj odraz...
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)