Važme si
Anotace: Važme si všeho, co máme
Strach, to slovo,
jenž všichni známe.
Láska, ten cit,
co srdce nám láme.
Přátelství, ten dar,
co někomu dáme.
Sen, ten cíl,
kterého se vzdáme.
Ale hlavně život,
který víckrát nedostáváme.
Važme si všeho, co máme,
než-li to vše ztratíme.
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, hatlapatla
Komentáře (2)
Komentujících (2)