Husí kůže
husí kůže
jako kopečky vanilkové
- tu kdosi míval rád –
vyrostla na drahách napětí
po čase prvně
cizí
překvapivá
vzápětí domácká
a její
nečekala to
krátký provázek,
co někdy poutá všechna slova
narazil na nůžky,
a to byl jeho konec
no, vida!
je fajn,
že nosíš v kapse tak užitečné věci, příteli...
Přečteno 330x
Tipy 25
Poslední tipující: Jana M., WhiteSkull, NikitaNikaT., enigman, Kars, šuměnka, Štěpina G, Psavec, jedam, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)