nevím, protože jinam nechodím:) Mě stejně vždycky nejvíc baví o tom klábosit se známejma a co člověk to názor, ale tady je to fakt předpojatý..a jestli říkáš ž e nejen tady, tak o důvod víc nevěnovat tomu pozornost:)
24.02.2011 13:00:00 | had
hehe, je tomu jistě tak.Akorát mě mrzí, že Liter je jen láskový, ale láska má mnoho, mnoho i neobyčejných poloh. Za ty však body nedostanu,ehm ještě že je mi to jedno. Ale všímám si toho.Ohó:)
21.02.2011 01:10:00 | had