Skvělé počtení, moc mi to, psavečku chybělo. Andílek zas jel do práce, tak děkuju za počtení!
23.02.2011 11:47:00 | NikitaNikaT.
Pobavila v tomto spěchu
no jo... vláda plná měchu
nadouvá se
čpí si v blahu
po nás šlape
chce jen snahu! ST
21.02.2011 11:35:00 | Tanzania
jsem vážně pobavena...
/ ačkoli jistý nádech smutku nesou rýmy /
toť realita nových století, toť výdobytků cena
teď už jen chybí mozek zcela vymýt...
21.02.2011 09:57:00 | šuměnka
Rozhodl se jeden Psavec
že přestane psát
vydržel to jenom chvilku
protože píše rád :-)
ST
21.02.2011 08:15:00 | Kars