Střevíčky
Dobrou noc ti nyní přeji,
a přeji ti i střevíce,
přestože se fádní zdají,
jsou ze svitu měsíce.
Svit luny, jak je známo,
splní ti i všechna přání,
dohlíží na klidné spaní,
a změní ti den k nepoznání.
A přál bych si velice,
abys ty své střevíce
obuté už navždy měla,
aby ti už nechyběla
žádná z všedních radostí
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Wlistinka, Juan Francesco de Faro, James Libustka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)