Prázdno . . .
V pronajatém bytě, co v pustém stává domě
Šeptám do ticha svá vroucná přání.
Maluješ hvězdami obrázky pro mě
- jsem klidná, avšak nemám zdání ………
Na pronajatém polštáří v pronajatém bytě
piješ z hrnku mých přání zamrzlé pomněnky.
Maluju kopie obrazů tvých – však skrytě
- máš vůbec ponětí? …. jsou jenom domněnky………
U tebe jsem, když častuješ mě lží,
pak jen tiše hladím hvězdu, co na stropě se blýská.
Drobounká mlha a slza radost zří
- pálíš obrazy, oheň se rozrůstá a tobě se stýská………
Komentáře (3)
Komentujících (3)